Hlavní obsah
Článek

Napříč vyhlašováním letošních filmových a televizních cen víc než kdy jindy rezonuje téma ekologie a udržitelnosti. Nejen že se objevuje v děkovných řečech laureátů, ale promítá se například i na menu. Na Zlatých glóbech bylo veganské a bez vody v plastových lahvích. Ani pořadatelé cen BAFTA nechtěli zůstat pozadu a vyzvali hosty, aby na galavečer nekupovali nové šaty a oblékli se do již nošených.

Mezi hereckou a filmařskou smetánku jako čestní hosté a podporovatelé charitativních aktivit organizace BAFTA dorazili také vévoda (41) a vévodkyně z Cambridge. Kate oblékla a dress code splnila bílo-zlatou róbou značky Alexander McQueen, kterou na sobě měla už v roce 2012 při návštěvě Malajsie. I po třech dětech jí padne jako ulitá.

Situace, kdy vévodkyně sahá do šatníku po již nošených kusech, a to i v případě velkých společenských akcí, není ojedinělá, právě naopak. Kate to dělá zcela běžně a je tak možné, že i kdyby to nebylo přání organizátorů, oblékla by šaty, které jsme na ní už jednou či víckrát viděli.

Reklama

Další články

Načítám