Hlavní obsah
Článek

Podoby mezi princem Williamem (41) a jeho dcerou Charlotte (8) si lidé všímají od princezniných raných let. Je opravdu výrazná. Jak už to tak ale bývá, lépe ji vidí ti, jichž se příměr netýká. Na své poslední návštěvě v Bradfordu tak následník britského trůnu zažil kuriózní situaci.

Je běžné, že státníci na svých cestách dostávají různé dárky a výjimkou nebyla ani návštěva, kterou vévoda a vévodkyně z Cambridge uskutečnili ve středu. V bradfordském centru Khidmat, které se, dle informací na webových stránkách, zaměřuje především na řešení nerovností v poskytování služeb členům komunity z etnických menšin, pro ně byl přichystaný velký tříposchoďový dort obklopený malými dortíky, na nichž byly nasazené fotky jednotlivých členů rodiny v různých situacích.

Když princ došel pohledem k té své, myslel si, že se dívá na dceru. „To jsem já? Nebo Charlotte? Já? Bože, to vypadá úplně jako Charlotte, to je neuvěřitelné,“ pobavil všechny včetně své ženy.

To jsem vážně já? nevěřil princ William (k videu posuňte šipkou vpravo)

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Şok şok şok! Prens Wlliam kızı Charlotte'ın kendisine ne çok benzediğini farketti!!! Evet dostlar, 4 senedir bangır bangır söylediğimiz şeyi keltoş prens yeni farketti. Dün Bradford şehrinde, Siama Ali isimli bir hanım, William ile Kate şerefine yaptığı muazzam pastayı gösterdi çiftimize. Çiftin çocukluk fotoğrafları da bu çılgın pastanın süslemeleri arasındaydı. William çocukluk fotoğrafını görünce Charlotte zannetti aaa! Bu ben miyim Charlotte mı diye şaşırdı. Ahahah, yıllardır söylüyoruz Charlotte babasının kopyası diye, gel bize takıl öğren bu işleri William. Fotoğrafları kaydırıp finaldeki şaşkınlık videosunu izleyebilirsiniz. #princewilliam #princesscharlotte #dukeofcambridge #duchessofcambridge #katemiddleton

Příspěvek sdílený Hakiki Muhabbet (@hakikimuhabbet), Led 16, 2020 v 5:01 PST

Autorka sladkostí Siama Ali použila snímek z roku 1992, na kterém tehdy desetiletý William pózuje na hřišti. Právě ten se ve srovnáních podoby mezi Williamem a jeho dětmi používá nejvíc.

Princ na snímku z roku 1992, který použila i Ali, a princezna Charlotte na předloňské svatbě princezny Eugenie

Zobrazit příspěvek na Instagramu

DAUGHTER AND FATHER❤️

Příspěvek sdílený Kate Middleton (@katemiddletonphotos), Říj 18, 2018 v 2:02 PDT

„Ani nedokážu vyjádřit, co cítím. Dělám dort pro královské. Pořád jsem tady a nemůžu se dočkat, až vévodu a vévodkyni potkám,“ napsala Siama v průběhu tvorby sladkostí.

Reklama

Další články

Načítám