Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka pořadu Good Morning America Lara Spencer si proti sobě poštvala velké množství lidí a stačil k tomu jeden hloupý komentář. Vyjádřila se totiž posměšně směrem k malému princi Georgeovi (10).

V době, kdy se všichni dospělí snaží, aby jejich děti nebyly šikanovány ve škole ani na sociálních sítích, se Lara víceméně vysmála princi Georgeovi v přímém přenosu pořadu, který sledují milióny diváků.

„Princ George odloží ve svém volném čase plastelínu a od nynějška bude mimo svůj klasický rozvrh ve škole ještě studovat náboženství, počítačové programování, poezii a balet. William (41) k tomu řekl, že malý George naprosto zbožňuje balet. Mám pro něj jednu novinku - schválně, jak dlouho mu to vydrží,“ pronesla Lara a u slova balet se spolu s dalšími lidmi v publiku opravdu hodně smála.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I am outraged by @lara.spencer ‘s comments on @goodmorningamerica about Prince George’s love of ballet. What is wrong with you? You’ve just bullied thousands of boys around the world. You’ve just told those boys that what they love is wrong on a national stage. If anything, Prince George and his parents/family are inspirations to young boys around the world. And to anyone interested in ballet on any level. Lara, I’d like to see you try ballet. It is one of the most difficult and most beautiful forms of art. I challenge you to come take ballet class with me and see for yourself. Come dance beside those boys and girls that love ballet and have turned that love into a passionate career that gives back beauty to what can be an ugly world. #dontbully #boysdoballet #laraspencer #apologize #acceptmychallenge #nobullying #theashleybouderproject #ashleybouder #boysdancetoo #ballet4boys

Příspěvek sdílený Ashley Bouder (@ashleybouder), Srp 23, 2019 v 7:56 PDT

Divákům se její postoj a výsměch rozhodně nelíbil a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Proč si utahuje z chlapečka, kterému je šest let za to, že bude chodit na balet? To jsou právě ty počátky šikany, píší mj. v komentářích.

Lara se později za své chování omluvila a řekla, že to opravdu přehnala a její komentář byl necitlivý a hloupý. Ovšem reakce na něj stále přicházejí. Lidé brání malého George a všechny děti proti nepřejícím a dehonestujícím komentářům o tom, co se hodí, aby někdo (ne)dělal. Že není vhodné, aby si dospělá žena, a navíc matka, utahovala z malého chlapce.

Moderátorka bude nejspíš dlouho litovat toho, že se pustila do posměšného komentování britské královské rodiny, obzvlášť potomků Williama a Kate, kteří jsou tak oblíbení.

Reklama

Další články

Načítám