Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes je to už osm let, co si princ William (41) a Kate Middleton (42) řekli před zraky celého světa své „ano“. Poznali se sice už v roce 2001 při studiích, ale trvalo jim dva roky, než spolu začali randit. Jejich vztah během let sice krátce zakolísal, ale nakonec jsme se v listopadu 2010 dočkali žádosti o ruku a o pár měsíců později i pořádné královské svatby v přímém přenosu.

Kate si toto speciální datum připomněla tak trochu už minulý víkend, při velikonoční mši v Kapli sv. Jiří. Nasadila totiž diamantové náušnice značky Robinson Pelham, které měla při svém velkém dni v roce 2011.

Šperk dostala od rodičů Carol a Michaela. Kate je známá tím, že občas recykluje svoje staré outfity, v těchto náušnicích však vychází zřídka. Zazářila v nich kromě svatby ještě v roce 2016 při udílení Podvazkového řádu.

Osm let po svatbě a o tři roztomilé ratolesti později jsou Kate a William stále miláčky Británie. I když na sebe v poslední době strhli pozornost princ Harry s těhotnou manželkou Meghan, William s Kate jsou stále královským párem číslo jedna.

„Je to úžasné mít svoji malou rodinu, nemohl bych být šťastnější,“ svěřil se v minulosti William televizi BBC. „Catherine si jako matka vede skvěle a jsem na ni moc pyšný,“ doplnil jako milující manžel. Doufejme, že jim tato idylka vydrží ještě mnoho, mnoho let.

Reklama

Další články

Načítám