Hlavní obsah
Článek

Tvůrci populárního britského seriálu o královské rodině The Crown (Netflix) dotočili třetí sérii, jež se má vysílat v létě, a už připravují čtvrtou. Děj se posune do přelomu 70. a 80. let, takže se v něm objeví i princezna z Walesu Diana (†36). Ztvární ji dosud nepříliš známá třiadvacetiletá herečka Emma Corrin.

Emma podle dosavadních informací ve čtvrté řadě ztvární princeznu v období mezi jejím 18. a 22. rokem, tedy v době začátku vztahu s princem Charlesem (75), zásnub, velkolepé svatby i narození staršího syna Williama (41). Mladšího Harryho (39) Lady Di porodila ve svých třiadvaceti.

Úspěchem ve výběru je mladá herečka pochopitelně nadšená, seriál jí pravděpodobně otevře dveře i k dalším zajímavým projektům. „Seriál jsem hltala a pomyšlení, že budu jeho součástí, je neskutečné. Princezna Diana byla ikonou a její vliv na svět zůstává velmi silný a inspirativní,“ uvedla herečka.

Corrin se zatím nemůže pochlubit bohatou filmografií, tvůrcům to ale vůbec nevadilo, naopak. Hledali novou, neokoukanou mladou tvář. A to absolventka cambridgeské univerzity splňuje na výbornou.

Tvůrci seriálu The Crown vybrali pro roli Diany herečku Emmu Corrin

Corrin má ve své filmografii seriál Grantchester a film Misbehaviour

Reklama

Další články

Načítám