Hlavní obsah
Článek

O údajné nevraživosti mezi vévodkyněmi Meghan (42) a Kate už toho bylo napsáno mnoho. Zabývají se jí nejen lidé lačnící po klevetách, ale i televizní producenti a filmoví tvůrci. O „válce princezen“ totiž vznikl i dokument.

Jak to mezi sebou manželky princů Williama (41) a Harryho (39) mají, se pravděpodobně nedozvíme, palác drby nekomentuje. Nevyjádřil se ani k tak zásadním zásahům do soukromí, jakým bylo zveřejnění obsahu dopisu, který Meghan poslala svému znesvářenému otci.

Vévodkyně se v úterý, poprvé od Vánoc, sešly na jedné akci. Šlo o večírek pořádaný královnou Alžbětou II. (†96) v Buckinghamském paláci k oslavě padesátého výročí udělení titulu Princ z Walesu synovi a následníkovi trůnu Charlesovi. Vzhledem k řečenému však byla větší pozornost než na prince upřena právě na jeho dvě snachy.

Od svatby Harryho a Meghan v květnu 2018 se vévodkyně z Cambridge a Sussexu sešly jen na osmi akcích: na oslavách 92. narozenin Harryho babičky, na křtinách prince Louise, na oslavách královského letectva, na Wimbledonu, kam přišly samy, poprvé bez manželů, na svatbě princezny Eugenie, na recepci k oslavně 70. narozenin prince Charlese, v listopadu se sešly při oslavně stého výročí konce první světové války a pak na Vánoce při tradiční rodinné mši v Sandringhamu.

Reklama

Další články

Načítám