Hlavní obsah
Článek

Galavečer BAFTA je sám o sobě významnou společenskou událostí a návštěva prezidenta Filmových cen Britské akademie a jeho ženy, vévody (41) a vévodkyně z Cambridge, jí dodala ještě větší lesk. Dle očekávání na sebe Kate v Royal Albert Hall v neděli strhla největší pozornost.

Bílá róba na jedno rameno od oblíbené značky Alexander McQueen, doplněná šperky po princezně Dianě (†36) a lodičkami Jimmy Choo, vzbudila ve fanoušcích přímo úžas. Na sociálních sítích se pak předháněli v superlativech, které na svou ikonu pěli. Označovali ji za „překrásnou“, „dokonalou“ a róba je vedla také k přirovnání k „řecké bohyni“. Posuďte sami, jak to trojnásobné mamince, která s kily rozhodně nebojuje, slušelo.

Tváří v tvář se o tom mohli přesvědčit také někteří z oceněných herců, jimž přišla Kate poblahopřát. Mimo jiné Olivia Colman, která získala cenu pro nejlepší herečku za ztvárnění Anny Stuartovny ve filmu Favoritka.

Olivia Colman ve filmu Favoritka

Cenu pro nejlepšího herce získal Rami Malek za film Bohemian Rhapsody, snímek Roma Alfonsa Cuaróna bodoval v kategorii režisérské i pro nejlepší film.

Líbí se vám styling, který vévodkyně zvolila na galavečer BAFTA?
Ano
97,9 %
Ne
2,1 %
Celkem hlasovalo 5023 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám