Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na potomcích vévody (41) a vévodkyně (42) z Cambridge lze skvěle ilustrovat lidové pořekadlo, že dcery dědí podobu po otcích, synové po matkách. Zatímco princezna Charlotte je kopií prince Williama, malí princové mají rysy po Kate. Zvlášť v případě mladšího Louise o tom nelze pochybovat.

Různé instagramové profily, které se věnují britské královské rodině, a že jich je, si v poslední době oblíbily vytahovat archivní snímky z dětství jejích členů a srovnávat je s novou generací.

Jeden takový s názvem The Cambridges, který se „specializuje“ na rodinu Williama a Kate, nyní přišel s fotkami vévodkyně jako dítěte, a k nim připojil nový snímek rodiny, vzniklý k příležitosti 70. narozenin prince Charlese. Právě na tom se ukázalo, jak podobný Louis své matce je. Posuďte níže.

Jsme zvědaví, jak to dopadne v případě dětí prince Harryho a jeho ženy Meghan. I této rodince se bezpochyby dostane náležité pozornosti. První potomek by se jim měl narodit na jaře příštího roku.

Reklama

Další články

Načítám