Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na fotkách, jež od sebe dělí 15 měsíců, nenajdete rozdíl. Vévodkyně Kate oblékla v Londýně stejné šaty jako loni v létě Hamburku. A dokonce i její manžel William (41) sáhnul po stejně kravatě a obleku, který by mohl být tentýž jako v Německu.

Kate v dubnu přivedla na svět prince Louise a už opět plní své reprezentativní povinnosti. S Williamem navštívili summit duševního zdraví, kde předvedli, že jsou jako trojnásobní rodiče ve skvělé náladě. Úsměvy se jim budou hodit i v pátek, kdy je čeká svatba Williamovy sestřenice Eugenie.

Vévodkyně z Cambridge ze svého šatníku vytáhla šaty v šeříkové barvě od návrhářky Emilie Wickstead, jejichž pořizovací cena je 1350 britských liber (40 tisíc českých korun). Za rok se nic nezměnilo na outfitu ani na postavě Kate. Po třetím porodu je na své původní váze. V galerii byste těžko odhadli, která fotka je aktuální. Jediný zásadní rozdíl je v tom, že loni Kate s Williamem doprovázely jejich děti George (10) a Charlotte (8). Tentokrát zůstali všichni tři potomci doma.

Reklama

Další články

Načítám