Hlavní obsah
Článek

Pondělní křtiny nejmladšího potomka vévody (41) a vévodkyně z Cambridge, prince Louise z Cambridge, byly zároveň přehlídkou elegance a noblesy. Volnější ruku mají v módě na slavnostní příležitosti ženy, a tak se podívejme, co si Louisovy příbuzné oblékly.

Matka Kate opět dostála pověsti ženy vybraného vkusu, tentokrát díky krémovým šatům značky Alexander McQueen, doplněným kloboučkem s květy z dílny Jane Taylor.

Sestra Kate a teta Louise Pippa (40) zvolila světle modré propínací šaty s límečkem. Elegantní? Ano. Ale také zbytečně usedlé. Žena, která šaty obepínajícími každou její křivku na svatbě sestry ohromila celý svět, je, zdá se, pryč.

Šedomodré šaty ke kolenům oblékla i matka Kate a Pippy Carol Middleton. Nezbytné kloboučky obou žen byly v totožných barvách jako šaty.

Stejně jako Kate sáhla po krémové také manželka prince Charlese Camilla, vévodkyně z Corwallu. A k tomu výrazný perlový náhrdelník i klobouk.

Vévodkyně ze Sussexu Meghan (42), manželka prince Harryho (39), na rozdíl od většiny příbuzných a hostů nechala světlé, pastelové barvy v šatníku a oblékla jednoduché, elegantní, ale zároveň velmi šik šaty khaki barvy. I ona je ladila tón v tónu s doplňky, tedy úzkým páskem, lodičkami, psaníčkem a kloboukem posazeným na stranu.

Mnozí chybně odhadovali, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu, Harry a Meghan, budou mezi kmotry Louise. William a Kate místo rodinných příslušníku volili z řad svých přátel.

Komu to na křtinách Louise slušelo nejvíc?
Vévodkyni Kate
63,5 %
Pippě Middleton
1,3 %
Carol Middleton
1,5 %
Vévodkyni Camille
2,5 %
Vévodkyni Meghan
31,2 %
Celkem hlasovalo 3320 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám