Hlavní obsah
Článek

Britský tisk o Kylie Minogue (55) píše jako o favoritce britské královské rodiny a není divu, již několikrát vystupovala pro Její Veličenstvo královnu Alžbětu II., a dokonce se spekulovalo, že randí s princem Andrewem. A zpěvačka, jíž se přezdívá popová princezna, nechyběla ani na čtvrteční akci v Buckinghamském paláci. Šlo o galavečeři pro podporovatele organizace Royal Mardsen Cancer Charity.

Akce byla pro zpěvačku příležitostí k dalšímu zajímavému setkání. Tentokrát si Kylie „pokecala“ s princem Williamem (41). Na akci se čerstvě padesátiletá Minogue vyzbrojila zlatými šaty s výstřihem, na který princ není na podobných akcích zvyklý. Jeho manželka i další ženy z královské rodiny se v tomto směru drží střídmé elegance bez provokace.

Důvod, proč Kylie podporuje charitu právě s tímto zaměřením, je jasný - sama bojovala s rakovinou prsu, kterou jí lékaři diagnostikovali v roce 2005, v jejích 36 letech, a dokáže se tak vžít do kůže onkologických pacientů. Zpěvačka tehdy podstoupila operaci a chemoterapii a již po roce se vrátila na pódia. V roce 2008 z rukou prince Charlese Minogue obdržela Řád britského impéria za zásluhy v oblasti hudby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám