Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně Kate (42) již několikrát dokázala, že na upjatost si nepotrpí. A po víkendu, kde ji fotografové zachytili, jak pobíhá a skotačí s dětmi na trávníku, ji lidé budou milovat snad ještě víc, je-li to vůbec možné.

Zatímco její muž William (41) se účastnil charitativního póla, Kate pobyla s dětmi na trávníku. S sebou měla jen dva starší potomky, čtyřletého George a tříletou Charlotte. Kolem byly i další děti, nejmladší princ Louis však chyběl.

Jak už to tak bývá, malé děti dlouho neposedí, a týká se to i těch královských, takže je Kate musela zabavit. A jak lépe než pohybem. Vévodkyně s nimi proto chvíli běhala po trávníku, než zase všichni usedli a zabavili se hračkou.

Další sympatie vévodkyně nasbírala oděvem, který na odpolední akci oblékla, a to šaty z běžného řetězce za necelých čtyřicet liber, což je asi 1166 korun českých.

O oblíbenosti vévodkyně z Cambridge svědčí také časté srovnávání s matkou princů Williama a Harryho Dianou. Média tentokrát našla podobu se sportovní akcí školy jejího staršího syna z roku 1989, během níž Lady Di zvítězila v běžeckém závodu s ostatními matkami a rovněž byla velmi spontánní.

Reklama

Další články

Načítám