Hlavní obsah
Článek

Vévoda z Cambridge si po neustálém kolotoči povinností spojených s jeho společenským postavením dopřál pár dní oddechu. Princ William (34) si ve Švýcarsku může užívat povyražení, jaké je pro člena britské královské rodiny velkou vzácností. I tam je ovšem pod dohledem fotografů.

William na pár dní opustil svou manželku Kate i děti George s Charlotte. Společně s bratrem Harrym se vypravil do Švýcarska, kde ho kromě lyžování čekalo i setkání s politickými představiteli. William si dovolenou bez své nejbližší rodiny uměl užít.

Nejprve se objevily zprávy o tom, že mu na svazích kromě bratra a přátel dělaly společnost i dvě krásky. Jedna z nich, australská modelka Sophie Taylor, má ve svém repertoáru sexy snímky, které po setkání s princi zaplavily internet.

Do médií se dostaly také záběry z hudebního klubu ve Verbieru, kde se společensky uvolněný William oddával rytmu hudby, což určitě není jeho častou aktivitou. William se dokonce tak odvázal, že objal místního dýdžeje, se kterým se dal do řeči. Že by si od něj chtěl nechat zahrát píseň God Save the Queen?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám