Hlavní obsah
Článek

Z letošního slavnostního průvodu Trooping the Colour na počest narozenin královny Alžběty II. (†96) si zřejmě většina z nás vybaví neonově zelený kostýmek, který oslavenkyně o víkendovém veselí v Londýně zvolila. Očekávanou součástí dne se stalo i královské pozdravení věrného lidu z balkonu Buckinghamského paláce, kde se letos poprvé představila i princezna Charlotte. Během těchto chvil se ovšem udála i jedna komická situace, které si dosud nikdo nevšiml...

Na kameru byl totiž zachycen moment, na němž královna před zraky stovek přihlížejících dost nápadně vyčiní svému vnukovi Williamovi (41). Vévoda z Cambridge se totiž na balkonu sehne ke svému synovi Georgovi a cosi mu vykládá a ukazuje.

Královna zpočátku vše sleduje s úsměvem na tváři. Když už má ovšem dojem, že je její vnuk moc dlouho v podřepu, začne se úsměv měnit v mračení. Když se navíc William ještě otočí dozadu na bratra Harryho a začnou si povídat, královna svému třiatřicetiletému vnukovi zaťuká na rameno a rukou mu jasně naznačí, ať se kouká postavit, což je také bleskurychle splněno.

Úsměvné video se stalo tak populární, že dokonce zaujímá místo hlavní zprávy na několika britských zpravodajských a společenských serverech.

Reklama

Další články

Načítám