Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po reprezentativní cestě po Asii, na níž Williama (33) doprovázela manželka Catherine, se princ společně s bratrem Harrym vydal do filmových studií Pinewood, kde se mohli vyblbnout jako malí kluci.

Zatímco vévodkyně z Cambridge hlídala George s Charlotte, tatínek královských potomků navštívil ateliér, kde vznikal film Star Wars: Síla se probouzí. William i Harry jsou velkými fanoušky dobrodružství z daleké galaxie, takže pro ně soukromá prohlídka za účasti herců z nových Hvězdných válek byla jedinečným zážitkem.

Princové si dokonce vyzkoušeli světelné meče a předvedli, jak by mohl vypadat boj o britský trůn, pokud by Harry přestoupil na temnou stranu. Spojenému království však prozatím vládne královna Alžběta II., která ve čtvrtek oslaví 90. narozeniny.

Williama během prohlídky nejvíce zaujal robot BB-8, Harryho okouzlil chlupáč Chewbacca. Královští bratři se určitě nemohou dočkat, až do kin dorazí další díl hvězdné ságy. Premiéra osmé epizody je naplánovaná na prosinec roku 2017, ale čekání fanouškům letos zkrátí film Rogue One: Star Wars Story, který s novými postavami představuje odbočku od hlavní dějové linie kultovní sci-fi série.

Reklama

Další články

Načítám