Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi gratulanty, kteří Willu Smithovi (55) blahopřáli k jeho prvnímu Oscarovi (cenu získal za film Král Richard: Zrození šampionek), byla i jeho první manželka Sheree Zampino (54). S matkou nejstaršího syna Treye herec udržuje přátelské vztahy.

„Epická noc! Ještě jednou gratuluji - když vyhraje jeden, vyhrajeme všichni,“ napsala Zampino ke společnému snímku s exmanželem. Zda výhrou mínila zlatou sošku, kterou Will drží v ruce, nebo něco dalšího, už nedodala.

Víc než oscarové vítězství se totiž řeší facka, kterou Smith vyrazil dát rovnou na pódium a v přímém přenosu komikovi Chrisi Rockovi, který předtím, než vyhlásil cenu pro nejlepší dokument, žertoval na konto hercovy ženy Jady Pinkett Smith. Střílel si z její holé hlavy. Herečka od roku 2018 trpí alopecií, onemocněním, při němž vlasy vypadávají.

Za svůj čin, který vzbudil mnoho kontroverze, se následně omluvil, incident řeší i Akademie filmových umění a věd, která Oscary vyhlašuje. „Oficiálně jsme zahájili formální přezkoumání incidentu a prozkoumáme další kroky a důsledky v souladu s našimi stanovami, standardy chování a kalifornskými zákony,“ uvedl tiskový mluvčí instituce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám