Hlavní obsah
Článek

Will Smith (55) včera získal svého prvního Oscara, místo euforie ale jeho výhru zastínil skandální moment, který výhře předcházel. Když si během vyhlašování vítěze v kategorii dokument komik Chris Rock dělal legraci z účesu jeho ženy Jady, Will vstal, došel za ním na pódium a vrazil mu facku.

Překvapený komik bral lepáka s humorem, ovšem Smith se rozhodně nesmál. Otočil se na podpatku a vrátil se do hlediště.

„Neber si jméno mojí ženy do svý zas*aný huby,“ zařval pak na kolegu, který se bránil, že šlo o vtip. Smith mu to zopakoval ještě hlasitěji a v tu chvíli se už nikdo nesmál. V celém sále nastalo hrobové ticho.

„Dobře, nebudu,“ odpověděl viditelně zaražený Rock, který se zmateně rozhlížel, a protože mu nikdo na pomoc nepřispěchal a v sále nikdo ani nemukl, zakončil trapný moment větou: „Wau, to byla nejlepší noc v televizní historii.“

Smithe naštvalo, když Rock vítal jeho paní Jadu Pinkett Smith, (52) která má holou hlavu, protože trpí alopecií, slovy: „Jado, nemůžu se dočkat, až vyjde G.I. Jane 2,“ narážel na válečný snímek z roku 1997, pro nějž si Demi Moore, která tvárnila hlavní roli, oholila hlavu. Ta to ale tehdy udělala dobrovolně. Ani Jadu jeho vtípek nepobavil.

Rozohněného Smithe pak utěšovali kolegové Denzel Washington, Tyler Perry a Bradley Cooper.

Smith si později odnesl cenu za výkon ve filmu Král Richard, něco nám ale říká, že víc než o jeho úspěchu se teď bude mluvit o facce, která pěkně sedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám