Hlavní obsah
Článek

V rodině Willa Smithe (55) je benjamínkem, ale je to hlavně velká rebelka. Willow Smith (21) šla nejprve ve stopách svého otce a zkusila herectví, ale od něj se přesunula k hudební kariéře.

A k muzice se váže i její divoký módní styl. Nejen na koncerty se obléká odvážně. Ve svém postu na Instagramu ale předvedla model, který by ji na vystoupení mohl lehce zradit. Kratičká minisukně a svetříkový top zapnutý jen na ozdobnou sponu by totiž nemusely vydržet taneční nasazení zpěvačky. Na jednom ze snímků dokonce ukázala, že má sladěné kalhotky s barvou svetříku.

Willow, která už v roce 2019 prohlásila, že je polyamorní a bisexuální, nyní randí s jedním mužem, a tím je zpěvák De'Wayne Jackson. Po jeho boku se objevuje už pár měsíců, společně vystupovali i na jejím turné loňský podzim.

O polyamorii promluvila Willow v pořadu své matky Jady Pinkett. „Na polyamorii se mi líbí ta svoboda. Jste schopni vytvořit vztahy, které fungují, aniž by byly založeny na monogamii, kterou vám všichni podsouvají jako jedinou správnou věc. Takže jsem se rozhodla, že takhle budu ke vztahům přistupovat. Dělala jsem si průzkum a většina monogamních vztahů nebo manželství skončí kvůli nevěře,“ uvedla v rodinné facebookové talk show Red Table Talk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám