Hlavní obsah
Článek

Herec Will Smith (55) se podělil o snímek ve spodkách a rozepnuté mikině a přiznal, že je v nejhorší formě svého života. Příspěvkem pobavil internet a zdá se, že i jeho reakce fanoušků a přátel z řad celebrit potěšily. A protože je herec veselá kopa, rozhodl se bavit je dál.

Tentokrát se podělil o video, na němž pózuje pouze v boxerkách a vystavuje na odiv narostlý pupík. Nechybí pyšný výraz v tváři a doprovodná píseň skupiny Pussycat Dolls Don´t Cha.

„Tohle je tělo, které mi pomohlo přestát celou pandemii, nespočet dní jsem se pásl v naší spíži. Miluji tohle tělo, ale chci se cítit lépe. Už žádné muffiny o půlnoci… Je konec. Hodlám se dostat do nejlepší formy svého života,“ popsal herec příspěvek.

A svůj slib nejspíš bere vážně. Sledující svého oblíbence stihli zahrnout cvičebními videi, která ho mají motivovat. O některá z nich se Will podělil s tím, že je za ně vděčný, ovšem bude rád, když svůj trénink vůbec ve zdraví přežije.

Dle komentářů drží fanoušci Willovi palce, i když především řada mužů jeho pupík cení. „Konečně vypadám jako Will Smith,“ komentoval jeden takový. „Teď jsme s Willem bráchové,“ liboval si další.

Není pochyb o tom, že se herec rychle dostane zpátky do formy. Tvrdé tréninky ostatně absolvoval už nesčetněkrát v rámci příprav na natáčení. Svou proměnu hodlá dokumentovat v youtubové sérii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám