Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletá dcera Willa Smithe (55) Willow si koupila své první bydlení. Dům v Malibu vyšel na 3,1 milionu dolarů, tedy v přepočtu asi 70 milionů korun českých.

Nemovitost si mladá zpěvačka pořídila nedaleko luxusního sídla svých rodičů v Calabasas. Jde o dům z roku 2011, o 280 metrech čtverečních, se čtyřmi ložnicemi a terasou s výhledem do okolí, do zeleně i na oceán. Ten si může Smith vzhledem k proskleným stěnám dopřát i zevnitř.

Willow je nejmladší ze Smithových dětí. Má dva starší bratry, dvaadvacetiletého Jadena a sedmadvacetiletého Treye. Mladší děti má slavný herec se současnou ženou Jadou Pinkett Smith, staršího syna pak ze vztahu s herečkou Sheree Zampino.

Před časem Smith přiznal, že s Treyem dlouho nemohli najít společnou řeč, o to vděčnější je, že se vztahy urovnaly. „Roky jsme trpěli, po mém rozvodu s jeho matkou. Cítil se zklamaný a opuštěný. Je obrovské požehnání obnovit milující vztah s mým úžasným synem,“ uvedl na to konto Smith.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám