Hlavní obsah
Článek

Pořad Red Table Talk Jady Pinkett Smith (52), který vysílá pravidelně na Facebooku, je často plný emocí. V jednom z posledních dílů si herečka povídala s manželem Willem Smithem (55) a ani tentokrát se to neobešlo bez emocí.

Tématem bylo rodičovství a otcovská role. Will se hned v úvodu svěřil s tím, jak ho ovlivnila výchova jeho otce Willarda. Byl to temperamentní muž, který pro ránu nešel daleko, a bil jak Willovu matku, tak syna.

„Naučil mě spoustu krásných věcí, ale také mi způsobil největší emocionální trauma v životě,“ uvedl herec s tím, že by se sám jako otec k fyzickým trestům nikdy neuchýlil.

Když se herci v roce 1992 narodil první syn Willard III, jenž používá jméno Trey, nedokázal se do role otce vžít. „Musel jsem se pořád ujišťovat, že dýchá, tolik jsem plakal,“ popsal první momenty, kdy byl se synem o samotě. A ani při vzpomínce se neubránil slzám.

Will si myslel, že rodičovství nikdy nezvládne, když se pak o dva roky později s matkou chlapce, herečkou Sheree Zampino rozváděl, o syna se soudili a situace byla ještě náročnější. „Rozvod byl nejhorší věcí v mém dospělém životě. Byl pro mě absolutní prohrou. Hodněkrát jsem v životě trpěl, ale nic se nevyrovná bolesti, kterou jsem cítil při rozvodu s matkou mého dvouletého syna,“ přiznal opět se slzami v očích.

Smith a Zampino se rozvedli v roce 1995, o dva roky později se oženil s Jadou. Rok nato se jim narodil syn Jaden a v roce 2000 dcera Willow. Smith trval na tom, že své děti bude učit doma, po zkušenostech s prvním synem chtěl mít děti pořád nablízku. Vztahy má dnes skvělé jak se všemi dětmi, tak s bývalou manželkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám