Hlavní obsah
Článek

Manželka Willa Smithe (55) Jada Pinkett Smith (52) netoleruje žádné poznámky ani narážky na menstruaci nebo premenstruační syndrom, jak dala jasně najevo ve svém pořadu Red Table Talk. V nedávné epizodě totiž s hosty řešila, jak jsou muži, jejího nevyjímaje, často vůči ženám v tomto ohledu necitliví.

„Mám s tím zkušenosti, protože žiju v domě s Willem a ten dokáže vypustit ty nejbláznivější věci. Nemá žádnou hranici, ale naštěstí má mě a Willow a my ho trochu poučíme, než vyleze ven z domu,“ přiznala v rozhovoru s rapperem T.I. a jeho manželkou Tamekou Harris, kteří nedávno řešili podobnou situaci.

Jadu vytáčí speciálně to, když je Will takhle necitlivý vůči jejich dceři Willow (19). Ta se s ním několikrát pohádala, když jí položil netaktní, leč u mužů tolik populární otázku: „Máš krámy nebo co?“ Podobné manýry manželovi prý Jada okamžitě zatrhla.

Rapper T.I. vzbudil rozruch, když začátkem listopadu utrousil v podcastu Ladies Like Us poznámku o tom, že každoročně vozí dceru Deyjah (18) na gynekologické prohlídky, aby se ujistil, že je její panenská blána netknutá.

Jeho hláška vzbudila značný rozruch a nebohá Deyjah si musela zrušit sociální sítě. Následky svého vtípku T.I. zřejmě nedomyslel, ženy po celém světě ho okamžitě zavalily kritikou. V pořadu Jady Pinkett Smith si tak nasypal popel na hlavu a přiznal, že muži se mají ohledně citlivějších holčičích témat ještě hodně co učit.

Reklama

Další články

Načítám