Hlavní obsah
Článek

Úmrtí Whitney Houston (†48), ke kterému došlo před měsícem za dosud nevyjasněných okolností v hotelu Beverly Hilton, je stále pro mnoho fanoušků a především zpěvaččinu rodinu velmi bolestivé. Na povrch v posledních týdnech vycházejí také informace, které zpěvaččině pověsti ani po smrti nepomohou. Podle důvěryhodného zdroje, který promluvil pro deník Daily Star, měla Whitney a její v USA stále nezletilá dcera Bobbi (18) využívat služeb stejného drogového dealera. A to dokonce ještě minulý měsíc.

Za Whitney údajně chodil muž, který si říkal Jay. Navštěvoval ji dokonce i v jejím domě v Atlantě, kde prý hvězda filmu Osobní strážce během posledních šesti měsíců užívala drogy nejvíce za celý svůj život. Jay donášel marihuanu a kokain.

„Jejím pravidelným dodavatelem drog byl v poslední době velký černoch, který si říká Jay. V odpoledních hodinách docházel k Whitney domů a vydělal na ní jmění,“ řekl zasvěcený zdroj blízký zpěvaččině rodině.

Zatímco tento muž obchodoval s Whitney, bez jejího vědomí rovněž prodával drogy a alkohol její dceři Bobbi: „Dával jí pití a drogy, obvykle marihuanu,“ dodal.

Jak je známo, Bobbi Kristina má rovněž problémy se závislostí na drogách, o které před rokem promluvil i její přítel, který zveřejnil fotografii, kde Bobbi šňupe kokain.

Reklama

Další články

Načítám