Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř měsíc po tragické smrti Whitney Houston (†48) je známo, komu zpěvačka ve své závěti přenechala všechen svůj majetek, finance a osobní věci. Podle britského deníku Daily Mail je jedinou dědičkou její osmnáctiletá dcera Bobbi Kristina, která má však sama problémy se závislostmi na alkoholu a drogách. Bývalému manželovi zpěvačky Bobbymu Brownovi nebo její matce Cissy Houston tak po Whitney nezbyde nic.

Závěť poprvé popová královna sepsala v roce 1993. O sedm let později, kdy byl jejím manželem stále ještě Bobby Brown, znění listiny změnila a vše odkázala dceři, přestože zmínka o Brownovi se v ní nacházela.

Finance budou uloženy na speciální účet, o který se bude starat zpěvaččina matka Cissy. Její dceři bude zpřístupněn, až dovrší v USA plnoletosti – tedy v 21 letech. V roce 2014 jí tedy bude předána jedna část dědictví, další pak v jejích 25 letech a poslední ve třiceti.

Bobbin otec, babička i zbytek rodiny se tak nyní modlí, aby v té době byla její závislost na alkoholu a drogách již dávnou minulostí a věří, že Bobbi peníze využije smysluplným způsobem.

Reklama

Další články

Načítám