Hlavní obsah
Článek

Na festivalu v Cannes byl uveden dokumentární film Whitney, který přinesl skandální odhalení. Bratr Whitney Houston (†48) v něm tvrdí, že zpěvačka celý život bojovala s rodinným traumatem.

Snímek, který se dočkal premiéry na nejprestižnější filmové události, zachycuje Whitney Houston od jejího vzestupu až po tragickou smrt v roce 2012, kdy byla nalezena mrtvá ve vaně. V dokumentu účinkuje Gary Houston, který odkrývá skandální tajemství. Tvrdí, že Whitney byla sexuálně zneužita sestřenicí Dee Dee Warwick. Ta se také věnovala zpěvu stejně jako její známější sestra Dionne.

„Cítil jsem, že v sobě něco potlačuje a skrývá. Zkoumal jsem ji několik let a vnímal jsem, že ji pronásleduje minulost. Nebyla sama sebou a měla problém se sexualitou. Byla to krásná a navenek sebevědomá žena, ale ve skutečnosti byla velmi uzavřená,“ prozradil režisér dokumentu Whitney Kevin MacDonald.

„Přiznala mi, že byla v dětství sexuálně zneužita, ale nechtěla o tom mluvit před kamerou. Gary mi potvrdil, že Dee Dee celoživotně poznamenala nejen jej, ale také Whitney,“ dodal o sestřenici slavné zpěvačky, která zemřela v roce 2008.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám