Hlavní obsah
Článek

Ačkoli s přesnou příčinou úmrtí zpěvačky Whitney Houston (†48) dosud nikdo nepřišel, všichni se domnívali, že za ním stálo předávkování drogami v kombinaci se srdečním kolapsem. Policisté velice krátce po nalezení zpěvaččina mrtvého těla ve vaně vyloučili cizí zavinění. Dnes ale soukromý americký detektiv Paul Huebl přišel se zcela opačným tvrzením, Houston byla podle něj zavražděna.

Huebl zaníceně tvrdí: „Mám důkazy, které upozorňují na to, že Whitney byla obětí útoku dvou mužů, kteří za ní byli posláni kvůli vyřízení dluhů za drogy, které měla,“ a pro magazín US Today pokračoval: „Na těle Houston byla nalezena typická poranění, která si musela způsobit, když bojovala o svůj život.“

Dlužná suma se údajně vyšplhala v přepočtu až ke třiceti miliónům korun a zpěvačka, která byla kvůli své závislosti na mizině, neměla na splacení.

V hotelu Beverly Hilton, kde Houston letos 11. února zemřela, byli na kamerových záběrech spatřeni dva podezřelí muži, kteří se snažili ke zpěvačce dostat. V den jejího úmrtí se údajně dostali do jejího pokoje a následně byli na kamerových záznamech viděni až po 45 minutách.

Nezbývá, než si počkat, zda detektiv prokáže svá tvrzení a proces vyšetřování se znovu obnoví...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám