Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a textař Bobby Brown (43), který se možná víc než svou hudební kariérou proslavil bouřlivým manželstvím se zpěvačkou Whitney Houston (†48), se v poslední době pěkně zakulatil. Naposledy jej zastihli fotografové při odletu z letiště v Los Angeles s kulichem na hlavě a pěknými pár kily navíc... Na 43 let vypadá Bobby dost vyžile, i když tomu se vzhledem k jeho životnímu stylu v minulosti nedá divit.

Brown má nyní opět plnou hlavu starostí se svou dcerou Bobbi Kristinou Brown. Obával se o ni nejen poté, co letos zemřela její matka Whitney Houston, ale i nyní. Psychicky na tom asi nebude nejlépe. Zasnoubení s jejím adoptivním bratrem Nickem Gordonem už nejspíš neplatí, na Twitter píše podivné statusy, a navíc potřetí v několika měsících bourala. Naštěstí se vše obešlo bez zranění.

Whitney Houston byla za Bobbyho provdaná v letech 1992 až 2007 a údajně právě kvůli němu propadla závislosti na kokainu. Pro Whitney to znamenalo postupný úpadek její kariéry. Několik pokusů o comeback bylo neúspěšných a pohaslá sláva zpěvačky s nezaměnitelným hlasem měla velmi špatný dopad. Kromě drog propadla i alkoholu, a především lékům. Právě ty se jí staly osudnými, když ji letos v únoru našli mrtvou ve vaně jejího hotelového pokoje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám