Hlavní obsah
Článek

Devatenáctiletá dcera Whitney Houston (†48) Bobbi Kristina Brown, která tento rok přišla o svou milovanou maminku a svět zároveň s ní o jednu z nejlepších zpěvaček všech dob, se začala věnovat herectví. Svůj debut si zkusila v novém sitcomu režiséra Tylera Perryho s názvem For Better or Worse. Přestože se má jednat o komediální dílo, z fotografií z natáčení se může zdát, že Bobbi zatím trochu přehrává a působí poněkud afektovaně. Na skutečné posouzení si však američtí televizní diváci budou muset ještě počkat.

Dcera tragicky zesnulé Whitney Houston a R’n’B zpěváka Bobbyho Browna (49) se překvapivě nesnaží prosadit na hudební scéně jako její rodiče a další rovněž slavní rodinní příbuzní. Proslavila by se ráda jako herečka. Příležitost jí nyní dal právě Tyler Perry a Bobbi si vyzkoušela roli recepční v kadeřnictví. Bude představovat dceru jedné z kadeřnic a podle interních informací nebude hrát pouze v epizodní roli, ale objeví se rovnou v několika dílech této řady.

Nadšení z Bobbiny nové záliby v herectví musí sdílet nejen její otec, ale rovněž babička, gospelová zpěvačka Cissy Houston (78). Rodina měla po smrti Whitney o Bobbi Kristinu velké obavy, jelikož hrozilo, že propadne drogám, k jejichž užívání měla sklony již během života její matky.

Související témata:
Debut
Sitcomy

Reklama

Další články

Načítám