Hlavní obsah
Článek

Poprvé nepracovně ve společnosti. Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) a moderátor Petr Vojnar (48) spolu vyrazili na dlouho očekávanou premiéru muzikálu Láska nebeská s hity Waldemara Matušky (†76). Tentokrát nechali saka s výraznými potisky doma a vyfikli se slavnostněji.

Odchytili jsme je ještě ve frontě na lístky a na společný kulturní zážitek se těšili. "Dlouho jsem na žádné premiéře nebyla a přišla jsem podpořit kolegy," řekla Super.cz Lucka, která sama nabídky na účinkování v Divadle Broadway dostávala, ale vždy odmítla, protože jde o časově náročnou práci, a ona dávala přednost dětem.

"Teď se něco v divadle rýsuje, ale nechci předbíhat. Mluvit o tom budu, až to bude aktuální," nechce nic zakřiknout Lucka, která se nyní věnuje především tvorbě videoklipů. Tím posledním je už druhá společná píseň s Raegem s názvem Morfium.

Právě modré šaty se špagetovými ramínky, které oblékla už na natáčení klipu, vynesla i na slavnostní premiéru, protože si je oblíbila. "Jsou pohodlné a dá se v nich tančit, smát se i plakat," smála s zpěvačka, která obula i stříbrné střevíčky na její poměry prý na vysokém podpatku.

Reklama

Další články

Načítám