Hlavní obsah
Článek

Režisér Zdeněk Zelenka, který stojí za dnes již legendární pohádkou Nesmrtelná teta, tráví předvánoční čas nejčastěji v Divadle Broadway, kde pod jeho taktovkou vzniká nový muzikál s hity Waldemara Matušky (†76) Láska nebeská. A právě na jedné z posledních zkoušek oslavil v komorním duchu své 66. narozeniny.

Přítomní herci si pro něj připravili překvapení – krátké gratulace a symbolický přípitek. Mezi gratulanty se tak objevili Milan Peroutka, Karolina Gudasová, Josef Vágner nebo Bohuš Matuš.

„Zdendovi jsem k narozeninám popřála hodně zdraví, životního elánu, toho on má teda hodně, na rozdávání – a aby byl stále tak pozitivní, i když teď je lepší být negativní,“ svěřila Super.cz herečka Sandra Pogodová (49).

„Bylo to moc milé zpříjemnění poslední zkoušky Lásky nebeské v tomto roce. Symbolicky jsme si všichni popřáli klidné Vánoce, a hlavně hodně zdraví,“ dodal Zelenka.

O letošních Vánocích opět nebude v televizním programu chybět legendární pohádka Nesmrtelná teta. A co tedy Zelenkovi popřála k narozeninám kamarádka Jiřina Bohdalová (92), která si zahrála hlavní roli?

„Samozřejmě mi Jiřina přála jako každoročně, ale protože jsme zrovna zkoušeli v hlubokém podzemí, kde není signál, nedovolala se, a tak mi poslala sms, jejíž obsah je nezveřejnitelný, ale myslela to upřímně. Hlavně mi popřála zdraví, které je v této době nejfrekventovanější a nejdůležitější přání pro každého,“ uzavřel oslavenec.

Reklama

Další články

Načítám