Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vdova po Waldemaru Matuškovi (†76) po čase zase přiletěla do Prahy a prakticky hned z letiště zamířila do rádia Frekvence 1, aby promluvila o tom, co se momentálně děje. Pochválila si prodej kontroverzní knížky a prozradila, jak je uchvácená z amerického prezidenta Donalda Trumpa!

Olga před pár lety vydala knížku, v níž se pustila do některých známých a exlásek svého chotě Waldemara Matušky. Dostalo se jí za to kritiky, ona sama si ale pochvaluje, že kvůli mediálnímu humbuku a hádkám přes noviny se prodalo skoro čtyřicet tisíc výtisků.

A pak se vyjádřila k novému nejmocnějšímu muži světa.

„Nic lepšího nás nemohlo potkat. Jsem obrovský zastánce Donalda Trumpa. Levičáci v USA nyní hraničí až s komunisty. Nebýt toho, že se ho snaží jakýmkoli fér i nefér způsobem zbavit, Amerika by už jeho vliv hodně pocítila. V tichosti se mu ale už podařilo zrušit různá nařízení Baracka Obamy. Je to netradiční prezidentství. Ukradl levičákům dělnickou třídu. Není to krásný?“ rozplývala se Olga.

Když přišla otázka na jejího nového přítele, připomněla, že ho znala přes Matušku.

„Jiří Planner byl provozním ředitelem divadla Semafor. Velice dobře se tedy zná s Jiřím Suchým. S Waldou se znal ještě z Karlových Varů, asi od roku 1958. Je to asi nejstarší kamarád Waldy,“ uvedla Matušková na Frekvenci 1.

„Jiří je synovým kmotrem. A když se něco stane s rodiči, podle katolických zásad je kmotr nejhlavnější osobou rodiny. Tak jsme mu zbyli. Je to ale složitější vztah. Jiřímu před několika lety zemřela Janička, která byla lékařka. Teď si tedy zpříjemňujeme čas. Cestujeme spolu a navštěvujeme se. Až si o tom každý představuje, co chce,“ dodala Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám