Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně před pěti lety zemřel zpěvák Waldemar Matuška. Jeho vdova nyní promluvila o tom, jak se jí bez Waldy žije, ale také o tom, jaký měl vztah se svými sourozenci. Prozradila, že kvůli konfliktu zavrhl bratra Jarka.

"Walda měl tři bratry. O šest, osm a deset let starší. Všichni bydleli v Německu, Franta, Jarek i Honza. Vím, že nejblíž mu byl Franta, i věkem. S Jarkem se nevídali vůbec. Nařkl Waldu, že je komunista. To neměl dělat. Tvrdil, že seděl vedle Gotta v divadle, kde umělci podepisovali Antichartu. Ale Walda byl se mnou v Německu. Waldovi to celý život leželo v žaludku," řekla Blesku Olga Matušková, která má pocit, jako by byl její zesnulý muž stále s ní.

Teprve nyní jí prý dochází, že Walda opravdu odešel. "Pořád ale cítím, že je se mnou na každém kroku. Jeho trička a košile nosím na spaní a do pantoflů vklouznu, když jdu místo Waldy vybírat schránku," dodala vdova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám