Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by z oka vypadl Waldemaru Matuškovi (†76), se ženami to ale asi má úplně jinak! Hvězda Walda gangu, Walda (67), si loni vzala po dvouměsíční známosti prodavačku Irenu (34) a rázem je všichni popichovali, že děvčeti jde jen o majetek a jen co zahlédne fešného, byť chudého mladíka, okamžitě za ním zdrhne. To se ale nestalo. Právě naopak! Zatímco dáma tvrdí, jak svého prince na bílém koni miluje, on přiznává, kdo u nich po svatbě vládne penězi. „O peníze se stará manželka,“ říká. Zblbnul snad na stará kolena?

Zdá se, že naštěstí ne, že narazil na hodnou holku, která ho má upřímně ráda. „Žádného lepšího chlapa neznám, to mi za poslední rok dokázal, že je to muž snů,“ rozplývá se Irena Bartáková. Že by mohla mít fitkem zoceleného vrstevníka, zásadně odmítá. „Já mám naopak ráda chlapa, když je trošku při těle. Krásně zpívá, skvěle vaří. Má všechny vlastnosti, které žena potřebuje,“ tvrdí mladá žena, která s chotěm vyrazila na premiéru Kameňáku 4. Jeho kapela se na něm podílela, Walda gang má na triku ústřední píseň snímku.

Walda nám přiznal, že Irena je jeho múzou, ale i ministryní financí. „Já o svých penězích nevím nic. Ona má všechny kreditky, já jenom zpívám,“ krčí rameny dvojník Matušky. „Proto jsem si ho ale nevzala,“ dušuje se manželka zpěváka.

„Byl pro mě obrovským vzorem. Připomínal mi mámu. Vždycky jsem z něj byla hotová, po Karlíně totiž chodí v námořnické čepičce,“ prozrazuje, že se šest let do staršího manžela zakoukávala.

„Nutí tě to být mladým, i když se ti někdy nechce. Zkrátka musíš,“ dodává závěrem již popáté ženatý milovník žen k věkovému rozdílu proti své choti.

Reklama

Další články

Načítám