Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Parta pochybných existencí kolem kontroverzní skupiny Walda Gang, která nedávno uspořádala velmi podivnou svatbu, konečně dostala, co jí patří! Aspoň to by se mohlo zdát těm, kteří přejí to nejhorší bandě, jež hraje převážně hity Waldemara Matušky (†76) v rockovém hávu. Skupina skutečně skončila ve věznici Jiřice, ale ani nemusela do cely. Gang totiž pro odsouzence uspořádal vánoční koncert, který dojal snad úplně všechny!

Tělocvična zaplněná k prasknutí zločinci, a před nimi parta pološílených muzikantů, kteří by si skoro mohli z fleku vyměnit s vězni místa. „Bylo zvláštní, kolik známých, o kterých si člověk doteď myslel, že se nad nimi slehla zem, jsme tam potkali. Dozorci byli velmi benevolentní, takže po koncertě došlo k velmi osobnímu kontaktu, děkování a objímání,“ řekl Super.cz Jakub Mohamed Ali, který ví, že téměř všichni členové skupiny jsou vážnými adepty na kriminál. „My jsme parta, která ve vězení pořád jednou nohou je. A bude to horší,“ tvrdí vážně.

Dojatí byli všichni – účinkující i jejich zločinecké obecenstvo. „Měli jsme v plánu udělat jeden dobročinný předvánoční koncert, jenž by nezapadl do patosu různých těch pseudo nadací. A tímhle vystoupením se nám to určitě povedlo. Šlo asi o nejsilnější koncert letošní sezóny. Byla to vlastně doslova hitparáda lásky a pozitivní energie,“ rozplýval se šéf kapely Pavel Pásek alias Buřt.

Spokojen by i ředitel tamního vězeňského učiliště. „Vězni při koncertu křičeli a mávali. Pánové z Walda gang pro ně byly takové hvězdy, jako by přijeli Rolling Stones. České vězeňství tohle ještě nezažilo,“ uvedl Jan Beer.

Reklama

Další články

Načítám