Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To byla divočina! Na libeňském zámku si krátce před pátečním polednem řekli "ano" frontman kapely Walda Gang Vladimír Nerušil (66) alias dvojník Waldemara Matušky (†76) a prodavačka Irena Bartáková (33). Na tom by nebylo nic zvláštního, nebýt toho, že Walda slavil už pátou svatbu a svou o 33 let mladší partnerku si vzal po dvouměsíční známosti. Za svědky páru byli bouřlivák Jiří Pomeje (†54) a kapelník Pavel Pásek alias Buřt. Podívejte se do neuvěřitelné a rozsáhlé fotogalerie.

Ti také celou svatbu málem zhatili, když dorazili s téměř půlhodinovým zpožděním. „Pavel spěchal a jel tak rychle, že ho chytli policajti. Takže mě den předtím odsoudí za zločin a Pavla den nato zatknou policisté za rychlou jízdu. Museli jsme to dlouho ukecávat,“ svěřil se Super.cz Pomeje. Ten se ani po šoku z odsouzení neopil a první alkohol si dal až na svatební hostině v sousedském pivovaru Bašta naproti Nuselské radnici.

A jak se vlastně novomanželé poznali? „Šel jsem si do nákupního centra podat sázenku a Irenka se mi líbila. Je to hezká holka. Řekl jsem si o telefon, dostal jsem ho a pak už to šlo samo,“ směje se dokonalá kopie zesnulého Waldemara Matušky s tím, že o ruku dívku požádal on, ale přesto ho k tomu vyprovokovala jeho čerstvá láska. „Řekl jsem jí, že když se zbaví svého milovaného psa, tak si ji vezmu za ženu. A ona to udělala,“ směje se šibalsky muž, který donedávna udržoval 16 let vztah s jednou starší paní.

„Když ke mně přišel, řekla jsem mu, že vypadá jako Matuška. Tvářil se překvapeně, s tím, že mu to ještě nikdo nikdy neřekl. A co na něm vidím? Je to nejlepší chlap mého života, lepšího jsem v životě nepotkala. Je mou životní oporou. Měla jsem smůlu na chlapy, s Vladimírem je mi bezvadně. Je ohleduplný, kamarádský a společenský,“ tvrdí éterická kráska, jejíž rodiče prý proti sňatku s o tolik starším mužem vůbec nic neměli. „Táta je o dva roky mladší a oba si padli do oka. Lepšího zeťáka jsem tátovi nemohla přivést domů. Udělám vše pro to, aby se vedle mě můj muž cítil šťastně. Hrozně moc ho miluju a víc už ani milovat neumím,“ rozplývá se nevěsta.

Ta si musí pomalu zvykat na manželovy kumpány z kapely Walda Gang. Svatba byla plná svatebčanů, ke kterým by se jeden pomalu bál i přiblížit. „Oni všichni ze sebe dělají tvrďáky, ale mají neskutečně zlaté srdce. Nebýt jich, už si to dávno hodím,“ tvrdí Pomeje, který se v krátké době zúčastnil už druhé svatby věkově nevyrovnaného páru. Nedávno produkoval koncert Honzy Nedvěda, na kterém si vzal svou také o 33 let mladší partnerku Pavlínku.

Reklama

Další články

Načítám