Hlavní obsah
Článek

Nejen slovenská kráska Gabriela Marcinková (35) ale i její herecká kolegyně Zuzana Porubjaková potěší v thrilleru Karla Janáka Důvěrný nepřítel nejedno mužské oko.

Zatímco Marcinková, divákům známá coby sestřička ze seriálu Doktor Martin, se svlékla úplně, Porubjaková (33) se ukázala ve spodním prádélku ve scéně, kdy ji Marcinková, jež ve filmu ztvárňuje sochařku a výtvarnici, dělá portrét. Pánové se tak opět mají na co dívat. Na ukázku se slovenskou kráskou v prádle se podívejte ve videu.

Natáčení si tak ve společnosti půvabných Slovenek hodně užil i Vojta Dyk (38), jenž hraje programátora Andreje, který má na starosti vymyšlení důmyslné inteligentní domácnosti. Umělá inteligence je schopna řídit fungování celého domu, v němž s manželkou v domě prošpikovaném kamerami žije. Všichni jsou tak sledováni na každém kroku a důmyslný systém se poněkud zvrhne. Že ji v domě někdo sleduje, má ostatně pocit i kráska v prádélku Porubjaková...

"V době, kdy jsem dostal scénář k filmu Důvěrný nepřítel, jsem zrovna četl Čapkovu Válku s mloky, což je tematicky hodně podobné tomu, čím se zabývá i náš film. Téma zneužití technologií v českém filmu zatím nikdo neuchopil a ve společnosti se o něm myslím zatím příliš nemluví nebo se nebere příliš vážně, takže jsem rád na nabídku kývl. Možná i proto, že moderní technologie, které nám lezou do soukromí, vlastně nenávidím," prozradil Vojta Dyk.

Snímek s Gabrielou Marcinkovou a Vojtou Dykem vstoupí do českých kin 30. srpna, ale není jisté, zda Dykova filmová manželka premiéru stihne. Je totiž v pokročilém stádiu těhotenství. Ve filmu se ovšem obnažovala ještě bez bříška.

Reklama

Další články

Načítám