Hlavní obsah
Článek

Zatímco Čeští lvi následují slavnější Oscary a až na výjimky není modelům, v nichž přicházejí herci a herečky na červený koberec, téměř co vytknout, hudební ceny Anděl stále tápají. Pokud jde o outfity, které muzikanti na českou obdobu Grammy volí, jde o všehochuť, kdy vlastně nikdo pomalu neví, co si vzít na sebe. A podle toho to vypadá.

Dámy se ještě nějakým způsobem snaží. Slušelo to jak vítězným zpěvačkám Debbi a Barboře Polákové (40), tak jejich kolegyním Anně K (59). či Lenny, jako dáma vypadala Marie Rottrová (82), po svém pojala outfit excentrická Klára Vytisková (38). Méně povedený model Ewy Farne si ovšem zasloužil samostatný článek.

Pokud jde o pány, už to bylo podstatně horší. Někdo pochopil udílení cen Anděl jako velkou společenskou událost. Janek Ledecký (61) například přišel ve smokingu. Aspoň obleky nebo saka vyndali ze skříní i další muzikanti. Vojtěch Dyk (38) si nechal svůj model z české vlajky speciálně ušít. Ve valné většině si ovšem pánové vyrazili, jako by šli jenom vedle do hospody na pivo.

Za to, jak se sladili, bychom rádi pochválili zpěváka Dana Bártu s manželkou Alžbětou. Dan přitom v obleku nepůsobil nepatřičně, ani když si několikrát došel s kapelou J.A.R. pro ceny, jichž nasbírali letos nejvíce. Naopak bizarně působili Emma Smetana (36), která přišla ve velmi odhalujícím topu, s partnerem Jordanem Hajem v beranici. Asi se doma nedomluvili, jaké je roční období.

Reklama

Další články

Načítám