Hlavní obsah
Článek

Tatiana Vilhelmová (45) a Vojta Dyk (38) se ani po pěti letech vztahu nenudí a jsou jako zamilované hrdličky. I na každé společenské akci, kde se objeví, to mezi nimi jiskří. A výjimkou nebyla ani premiéra filmu Teorie tygra, kde si Vilhelmová zahrála dceru hlavního hrdiny v podání Jiřího Bartošky.

Večírek po premiéře byl hodně bujarý a dokonale sehraní Táňa s Vojtou rozdávali jeden úsměv za druhým a nešetřili vzájemnými projevy lásky.

Dykovi se herecký výkon jeho partnerky moc líbil. „Já jsem se bavil i popřemýšlel. Bylo to opravdu o něčem a nelituji, že jsem přišel. Byl jsem nadšen výkony všech účinkujících a samozřejmě i partnerky Tatiany,“ nešetřil Dyk pochvalami.

Zábavný a inteligentní snímek Teorie tygra se točí kolem revolty v partnerských vztazích a dotýká se témat, jako jsou ztráta svobody, hledání smyslu života a štěstí či ztráta paměti.

Manželku Jiřího Bartošky si zahrála Eliška Balzerová. „Moje filmové manželství s Jiřím Bartoškou začíná po letech vyprchávat. On najednou, po takové zvláštní události zjistí, že v tom vztahu hraje druhé housle a rozhodne se to změnit. A v tu chvíli to začíná být komedie,“ dodala Balzerová a vrátila se opět mezi své herecké kolegy a přátele.

Reklama

Další články

Načítám