Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátora Vojtu Bernatského (49) přišla na křest jeho třetí knihy podpořit i sympatická maminka Marie, která posledních 12 let žila ve Švédsku. Jeho třetí autorský počin s názvem Jak dostat tatínka do karantény zatím nečetla.

„Je to překvapení, ještě jsem ji ani neviděla, jen na fotce, takže se na ni hrozně těším. Ty první dvě mám samozřejmě prostudované,“ svěřila nám těsně před zahájením křtu, kde měl sporťák i svou manželku, dvě děti a kmotry Evu Holubovou (65), Pavla Zedníčka a paralympionika Jiřího Ježka.

Usměvavá maminka nám mimo jiné prozradila, jaký byl oblíbený moderátor Branek, bodů, vteřin v dětství.

Vojtíšek byl od mládí takový zvláštní člověk. Velice se věnoval všemu, co ho zajímalo, sám pro sebe si komentoval a byl také manekýn. Během odpoledne si převlékl tři trička a maminka musela kupovat jen trička,“ vyprávěla paní Marie. A přidala i domácí přezdívku, kvůli které se Vojta rděl ještě v následujících několika minutách. „Byl prostě takový šulínek, takovej bezvadnej kluk,“ rozesmála se maminka.

Jakmile přidá moderátor se svou maminkou snímek na sociální sítě, ihned se strhne lavina pochvalných komentářů. Fanoušci Marii opěvují pro její atraktivní vzhled a fit postavu. Zjistili jsme, co je jejím tajemstvím. „Nedělám nic, chodím a piju šampáňo,“ dodala na závěr se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám