Hlavní obsah
Článek

Na České televizi už 25 let uvádí relaci Branky, body, vteřiny a při pohledu na Vojtu Bernatského (49) v plavkách nezbývá než konstatovat, že je to sporťák nejen duší, ale také tělem.

„Hraju tenis, občas se jdu proběhnout a v lockdownu jsem dělal během reklam v televizi shyby na schodech. Když máte malé děti, tak jste stejně pořád v pohybu, a to je dobře,“ řekl Super.cz svůj recept.

Receptem jeho ženy, který i Vojta přijal za svůj, je zase střídmost. „Řídím se radou mojí manželky, že žaludek je učenlivej. Když ho narveš, tak se roztáhne a chce víc. Tak ho moc nepěchuju,“ uvedl s tím, že za většinu stejně vděčí dobrým genům.

Se svou krásnou ženou Kateřinou před pár dny oslavil sedmé výročí svatby, ke kterému si manželé nadělili romantický výlet do Benátek a jejich okolí. „Našlapanější a pestřejší prodloužený víkend jsem dlouho nezažil,“ pochvalovala si stálice obrazovek.

Vojta je otcem dcery Elišky a syna Matyáše, kteří se stali inspirací a námětem pro jeho knihy o rodičovství. První, Dvojtáta, vyšla v roce 2019, loni k ní přibylo pokračování s názvem Tati, už tam budem? a 8. září vyjde třetí titul s příznačným názvem Jak dostat tatínka do karantény.

„Myslím, že tahle knížka je unikátní hlavně tím, v jaké vznikala době. Je důkazem, že i v nelehkých a těžkých časech nás právě dětská bezprostřednost a humor dokážou zase vrátit do pohody,“ říká Bernatský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám