Hlavní obsah
Článek

Také sporťák Vojta Bernatský (49) vymýšlí, jak se v době přísných opatření proti šíření koronaviru doma zabavit. Moderátor zbožňuje běhání, ale na velké závody si teď musí nechat zajít chuť.

Plánované půlmaratony a maratony jsou odloženy, a tak aspoň reagoval na jednu z výzev, které kolují po sociálních sítích. Zaběhnout si doma jeden kilometr! A jak je vidět, i to mu za vydatného fandění ratolestí šlo jako po másle.

„Přišlo mi to jako fajn výzva, a tak jsem ji přijal. Zaběhnout kilometr doma v bytě, nebo tedy v našem případě v baráku. Měl jsem skvělý podpůrný tým dceru Elišku a syna Matyáše. Dostal jsem od nic v cíli i pohár,“ řekl Super.cz Bernatský, který si úkol ztížil běháním do schodů. „Ty schody mi daly zabrat,“ smál se.

Bernatský začal s běháním před sedmi lety. „Je to závislost. Čištění myšlenek a odbourání stresu. Navíc běžecká komunita – to je velmi příjemné prostředí plné skvělých lidí, kteří si navzájem fandí a podporují se. Mrzí mě, že musím oželet některé závody, ale o to více si to užijeme třeba na podzim nebo příští rok. Teď běhám doma, a navíc se mnou dost cvičí v karanténě naše děti, takže na pražský půlmaraton budu ve formě,“ neztrácí optimismus věčně rozesmátý moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám