Hlavní obsah
Článek

Vojta Kotek (36) do toho praštil. Oblíbený herec se oženil se svou přítelkyní Radanou, se kterou randí více než rok. Herec si pečlivě střeží své soukromí, a tak svou lásku ve společnosti ukazoval jen sporadicky. Poprvé se společně oficiálně objevili až v březnu na premiéře filmu Jana Svěráka Betlémské světlo. K vidění byli i na loňském karlovarském filmovém festivalu.

Veselka se podle Extra.cz konala v přírodě. Konkrétně na mýtince nedaleko Orlíku. Podle Expresu je navíc nevěsta těhotná, a tak se Kotek stane poprvé otcem. Počasí novomanželům ve čtvrtek odpoledne přálo, a tak se svatba v přírodě povedla. Vojta Kotek neměl v minulosti na přítelkyně štěstí a dlouho mu trvalo, než našel tu pravou.

„Pro sebe si nechávám spíš čas klidu, kdy třeba jedu na chatu a sednu si na ryby nebo posekám zahradu a vyčistím si hlavu, než abych řešil ještě nějaké průšvihy v nějakém vztahu. Volno trávím sám se sebou a je to super,“ řekl před lety Super.cz Kotek, který coby osmnáctiletý mladík chodil například se svou kolegyni Terezou Rambou, za svobodna Voříškovou. S tou se dodnes přátelí.

„My už jsme spolu párkrát točili, známe se dlouho a máme i nějakou partnerskou minulost, takže to je zábavné, když se může člověk opřít o něco, co už s tím druhým prožil,“ svěřil se Kotek. V minulosti chodil také s ilustrátorkou a grafičkou Valerií Rónovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám