Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V soukromí snad už konečně lásku opět našel, ovšem na televizní obrazovce vystupuje Vojta Kotek (36) v roli svůdníka. České herečky už zřejmě došly, takže tentokrát bude v seriálu Einstein okouzlovat německou krásku Victorii Jancke.

Je to opravdu kočka, navíc má tělo jako bohyně, které se nebojí ukázat ani v negližé. Její hrdinka Siri sice mluví lámanou češtinou, ale sama Victoria do té doby neznala česky jediné slovo. „Od produkce jsem dostala českého učitele, se kterým jsem měla pár lekcí přes videohovor, pak už jsem se scénáře učila sama,“ propisuje německé modelka a herečka, jak se jí učily texty v jazyce, který do té doby nikdy nepoužila.

Victoria žije střídavě v Německu a Los Angeles, takže na place byla slyšet i angličtina, ve které komunikovala se štábem, ale hlavně s Vojtou Kotkem. „Je to velmi skromný člověk a úžasný herec a samozřejmě, je to velký fešák, takže mi nevadily ani líbací a milostné scény. Vlastně jsme se dost spřátelili,“ svěřila herečka.

Kolegyni chválil i Vojta. „Je velmi pohledná, ambiciózní a natáčení brala jako velkou výzvu. Docela dobře se toho chopila, do té doby nic velkého netočila,“ prozrazuje Kotek. „Natáčení bylo celkem srandovní, protože moc nevěděla, co repliky znamenají, protože se to opravdu naučila celé foneticky. Já mám zkušenosti z natáčení s herci z cizích produkcí, už třeba z Marie Terezie, tak jsme si dokázali najít cestu, jak to udělat a domluvit se,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám