Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že i s kulatícím se bříškem vyrazila Tereza Voříšková (34) do Karlových Varů a během veder s procházela s partnerem Matyášem Rambou, který je při chůzi odkázán na berle, po kolonádě, už Super.cz informoval. Stejně jako o tom, že hereččin prsteníček, který slouží k nasazení zásnubního prstenu, zdobí nový šperk.

S herečkou jsme měli možnost si popovídat po představení nové komedie Vlastníci. Probrali jsme samozřejmě nejen natáčení, i když nás pobavilo, že Tereza ve filmu hraje maminku dokonce tří dětí. "Prolomilo se to rolí maminky ve Svěrákově Po strništi bos, ale je mi pár dní třicet, a když si vzpomenu na svoji maminku, tak bych klidně už tři děti mít mohla," smála se Tereza, která je ve Vlastnících manželkou Vojty Kotka (36).

Do Varů ji přivedlo i představení Amerikánka, které si tady naposledy zahrála. "Ale takhle už to bylo naplánované. Nekončíme kvůli mému těhotenství," vysvětlila Voříšková, která i nadále pokračuje v práci. "Léto strávím na Moravě, kde točíme třetí díl Bobulí. Vínečko si sice nedám, ale stejně mi moc nejede, zato nealkoholické šampaňské ano, a to si klidně dát můžu," upřesnila.

A jak se v těhotenství půvabná Tereza cítí? "Cítím se strašně dobře celou dobu. Jak řekl můj pan doktor, jsem úplně zhormonovaná. Je to nádherné období, které mě nijak neomezuje, naopak mě strašně těší," svěřila Super.cz. Pokud jde o pohlaví miminka, chce se nechat překvapit. "Matyáš to ví, ale já ne. Občas se to z něj snažím tahat, ale nepodařilo se mi to. Chci to překvapení, když to vydržím," vysvětlila.

O jménech prý ještě s partnerem nepřemýšleli. "Nemáme nic. Myslím, že jsme takoví trošku pankáčský v tomhle pojetí. Oba máme tak aktivní život, že jsme to ještě nestihli. Ale to se vyvine, až ho nebo ji uvidíme," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám