Hlavní obsah
Článek

Herečka Zuzana Stivínová (43) má v současné době napilno. Na kroměřížském zámku totiž probíhá natáčení dvoudílné historické minisérie Marie Terezie, ve které Stivínová hraje matku Marie Terezie Alžbětu.

Diváci si přijdou určitě na své nejen proto, že se dozví spousty informací o slavné panovnici Marii Terezii. Stivínová se totiž na obrazovkách ukáže s opravdu hlubokým výstřihem. Takový pohled do sexy dekoltu snad herečka svým obdivovatelům ještě nikdy neposkytla.

Hlavní hrdinku Marii Terezii si zahraje rakouská herečka Marie-Luise Stockinger. A jejího manžela, Františka Štěpána Lotrinského, možná trošku překvapivě ztvární hvězda teenagerských komedií Vojta Kotek (36), jenž se s postavou manžela slavné panovnice popral s vervou sobě vlastní.

„Hodně mě baví hrát dramatické role a velice motivující je to, že mně na začátku lidé nevěří, a pak jsou dost překvapení, že to jde. Popravdě je zajímavé, že takových rolí se mi dostává víc od zahraničních, a nikoliv českých režisérů. A nutno podotknout, že to Kotkovi v historickém kostýmu moc sluší. A to platí i o Zuzaně Stivínové...

Reklama

Další články

Načítám