Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdou nového seriálu v hlavní roli s Vojtou Dykem (38) je i herečka Jana Krausová (70). Na obrazovce se objevila po delší době a nad nabídkou do projektu televize Nova s názvem Pan profesor se příliš nerozmýšlela.

„Seriál se mi zdál pozitivní, je v něm krásná love story. Po všech těch kriminálkách to je hezké zpestření. Jedná se o půvabný seriál o mladých lidech, což se mi líbilo, a věřím, že se to bude líbit i divákům,“ uvedla.

Charismatická herečka hraje Irenu Průšovou, šéfku sekretariátu na gymnáziu. Je ředitelovou pravou rukou a zároveň člověkem, který nenápadně tahá za školní nitky, aby zabránil pořádným malérům.

„Bohužel je zrovna méně pozitivní, ale není zásadní, tak mi to nevadí. Jestli začne i zlobit, to nevím, teď se tam jen pohoršeně tvářím. Jsem sekretářkou ředitele, která má být tak trošku praštěná. Abych řekla pravdu, takovéto role dostávám často. Mé filmové nabídky se pravděpodobně odvíjí od těch divadelních. Vždycky jde o ženy trošku uhnutý,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám