Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdu nového seriálu Vojtu Dyka (38) si na Nově pořádně hýčkají. Už od září se oblíbený herec a zpěvák objeví na obrazovkách v projektu s názvem Pan profesor. Nový seriál představil také na tiskové konferenci televize, kde se ale mohl zdržet jen hodinu.

„Je to prostě profesor v tom nejlepším slova smyslu, profesor typu ‘souputník, kamarád, doprovod’. Doprovod je u vzdělání dost důležité slovo, řekl bych,“ svěřil ke své nové roli Vojta Dyk, který doufá, že komediální seriál o profesorovi gymnázia, který používá neobvyklé metody, u diváků zaboduje. „Hraje se mi dobře. Ale hlavní jsou ti, kteří na se na to budou dívat. Já se pouze snažím dělat svoji práci nejlíp, jak v tu chvíli dokážu,“ řekl herec, který z tiskové konference spěchal na koncert s kapelou.

Z pražského Výstaviště v Holešovicích tak po hodině, kdy rozdal pár rozhovorů, odjel na letiště. Vydal se do Brna, kde měl večer vystupovat, po dálnici D1 by mu to kvůli dopravě nemuselo časově vyjít. Televize tak pro herce objednala soukromé letadlo a zařídila mu tak opravdu hvězdný odchod z akce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám