Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé české celebrity si rády své soukromí chrání, a tak i svatbu úzkostlivě tajily. Loni se to povedlo například Táně Vilhelmové (45) a Vojtovi Dykovi (38). Veřejnost zjistila, že jsou svoji, až poté, co se o radostnou novinu podělil zpěvák na sociálních sítích. „Všem, kteří přejí lásku, zpíváme do světa, že jsme se 1. 5. 2019 oddali! Vojtěch Dyk a Tatiana Dyková,“ napsal zpěvák a ke svému příspěvku připojil i krásné svatební foto.

Roman Vojtek (52) a muzikálová herečka Petra Vraspírová (36) zásnuby veřejně oznámili v týž den, kdy Roman před svou láskou poklekl. Žádost o ruku proběhla letos v lednu, v den Petřiných narozenin. Letní svatbu se jim ale také podařilo utajit a svatebním snímkem se pochlubili až pár dní po obřadu.

Největším tajnůstkářem je bezesporu čerstvá maminka Tereza Voříšková (34). Těhotenství sice na sociálních sítích prozradila, o zásnubách se ale všichni dozvěděli až na karlovarském festivalu, kam přijela s prstýnkem na ruce. Svatbu s akrobatem Matyášem Rambou stihla tak, jak si oba přáli, do porodu. Dodnes ale z utajované veselky ukázala pouze jednu jedinou fotkou, na které odhalila část svatebních šatů a kousek podvazku.

Podívejte se v galerii, komu dalšímu se podařilo vstoupit do manželství v utajení.

Reklama

Další články

Načítám