Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a herec Vojtěch Dyk (38) už se každou chvíli stane poprvé otcem. Jeho partnerka Tatiana Vilhelmová (45) už má pořádné bříško a Vojta už se na dítko tak těší, že mu přizpůsobuje i své pracovní aktivity. A tak má pro svého potomka i první dárek.

Dyk byl osloven, aby načetl audioknihu se dvěma pohádkami Jaroslava Haška. Neváhal ani chvíli, přispěl k tomu i fakt, že se jedná o dílo spisovatele, jehož současným největším znalcem je jeho tatínek Radko Pytlík.

Jedná se o příběhy Můj obchod se psy a o vyprávění o psohlavém paviánovi Julče. Na tento typ příběhů ale bude muset dítě Vojty a Táni ještě trochu povyrůst. Nicméně jeho nahrávku všichni velmi chválí.

"Vojtěch Dyk čte humorný text s brilantní ironií a pochopením pro vrcholnou grotesknost příběhů, zároveň se svěžím zaujetím čtenáře, kterého text baví a rozesmává," hodnotí Dykův výkon vydavatelé. I Vojtova partnerka už audioknihu načetla, a to Skladatelku voňavého prádla od Martiny Formanové. To už je ale poslouchání pro dospělé.

Reklama

Další články

Načítám