Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy bylo o Vojtovi Drahokoupilovi (28) slyšet ve spojitosti s jeho náhlým dobrovolným odchodem z reality show Survivor. Po návratu z Dominikánské republiky vyrazil zpěvák poprvé do společnosti.

Na české premiéře filmu Uncharted zažil ještě jedno poprvé, neboť ho nově doprovázela jeho nová partnerka Aneta Vrzalová (30). „Film jsem si užil, a to i přesto, že akční filmy nejsou mým oblíbeným žánrem. Bylo prostě fajn po delší době vyrazit mezi lidi a potkat se s kamarády, které jsem delší dobu neviděl,“ svěřil se na akci Drahokoupil.

Bývalý účastník televizní show Tvoje tvář má známý hlas vedle herečky, kterou jste možná zaznamenali ve filmu Decibely lásky či Křídla Vánoc, jen zářil. „Poprvé jsme se potkali před mnoha lety. Známe se teda dlouho. Teď jsme se ale dali dohromady a přerostlo to mezi námi ve vztah,“ komentoval pro Super.cz novinku Vojta Drahokoupil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám